• thema:

    FAMILY MATTERS

     

    Donderdag 2 april 2020

    De Basiliek Veenendaal

    17.00u tot 22.00u

    Inclusief avondeten

  • De Groundworkmanier

    Living Lightly is een event van Groundwork. Even kennis maken.

    Met hulp van de door Groundwork aangeboden trainingen en opleidingen ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, naar wat je drijft en motiveert. Want onbewust doe je misschien dingen die je helemaal niet zo wilt doen. Op je werk, thuis of in de kerk. Je gedrag is een innerlijk spel tussen patronen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld. Veel van die patronen zijn nuttig en maken je leven een stuk makkelijker, maar sommige patronen kunnen je ook belemmeren. Investeer in je leven. Jouw leven. En niet alleen jij, maar iedereen in je omgeving plukt daar de vruchten van.

     

    De basis van Groundwork is christelijke integratieve therapie, een aanpak die gericht is op alle kanten van een persoon, zoals de emotionele intelligentie, psychische gezondheid en relationele vaardigheden.

     

    Groundwork biedt trainingen voor christenen die willen investeren in hun eigen persoonlijke groei. Ook leidt Groundwork coaches en therapeuten op die professionele, effectieve en theologisch gefundeerde hulpverlening kunnen bieden. Via integratieve coaching en therapie.

    ×
    Living Lightly is een evenement van Stichting Groundwork.